Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor(ka) |
Zpráva |
Petr Bauman
Založen(a): 29.1.2007 Příspěvky: 288 Město: České Budějovice
|
Zaslal(a): 02. 04. 2017 22:27:51 Předmět: 2018-10: Individuální vzdělávání: Ano, či ne? |
|
|
...přidávám novou "otázku na přání". Užijte si ji |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lenka Vernerová
Založen(a): 11.5.2018 Příspěvky: 11 Město: Hradec Králové
|
Zaslal(a): 31. 05. 2018 22:39:56 Předmět: |
|
|
Velmi děkuji. Otázka je velmi široká i hluboká. Doufám, že se zde dozvím mnoho různorodých názorů i zkušeností. U svých vlastních dětí jsem o individuální výuce nikdy neuvažovala, ale nyní pracuji částečně v komunitní skupině , která sdružuje tzv "domoškoláky. No a vlastně můj hlavní úvazek je ve škole rodinného typu, kde mám různé zkušenosti s individualizací výuky.
Velmi ráda se dozvím další zkušenosti ke vzájemnému obohacení |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lenka Vernerová
Založen(a): 11.5.2018 Příspěvky: 11 Město: Hradec Králové
|
Zaslal(a): 31. 05. 2018 22:44:19 Předmět: |
|
|
Ještě prosím, co vaše názory na inkluzi? Za mne mohu říci ano ale: Jasné podmínky, odborně vzdělaný personál, vhodné pomůcky. Největší bolestí je nyní velký nedostatek financí v systému. Kde vzít kvalitní asistenty, od nichž se požaduje široký záběr vědomostí, činností, lidského přístupu etc, když za svou práci berou plat jako provozní pracovník s nízkou kvalifikací??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|